Mačací horoskop na december

17.12.2014 21:41

Narodila sa vaša mačička medzi 23. novembrom – 21. decembrom? Potom je v znamení strelca. Obsiahly horoskop všetkých mačacích znamení nájdete v našej knižke „Mačacia domová pokladnica“. Je to prvá kniha v ktorej môžete nájsť kompletný horoskop mačiek. :)

 

ZVEROKRUH
STRELEC  (23. november – 21. december)
Znamenie Strelca je deviatym znamením ekliptiky. Tomuto znameniu, ktoré je pohyblivé, ohnivé a denné  vládne Jupiter.
Mačka narodená v znamení Strelca je mačka „cestovateľ“. Miluje chodiť, objavovať nové obzory, nové tváre. Ak sa chystáte často meniť svoje pôsobisko, bude rada: ďalšie nové miesto na objavovanie...
Samozrejme vaše skrine neskrývajú pred ňou žiadne tajomstvo, rovnako ako vaše podkrovie alebo suterén. Netreba pripomínať, že ak máte záhradu bude tam častejšie ako pri rodinnom kozube. Mačka – strelec neznáša nečinnosť, má veľkú vitalitu, potrebu pohybu a cvičenia. Nepokúšajte sa z nej urobiť výstavnú mačku, bola by nešťastná. Avšak ak bývate v oblasti s hojným výskytom poľných myší a iných malých zvierat, máte pre ňu ideálnych partnerov na naháňačku.
Napriek všetkým týmto túžbam a akciám mačka – strelec niekedy pocíti potrebu snívať, obnoviť svoje sily a vtedy budete prekvapení koľko vydrží ležať na vašich vankúšoch. Je to jej kolobeh, takže sa nemusíte znepokojovať. Ak sa vám bude zdať, že je už pridlho mrzutá a bez nálady, potešte ju malou hračkou. Táto inovácia ju postaví na nohy a vráti jej chuť  do života.
Dokonalé je, ak sa radi hráte, lebo nič nemôže byť pre ňu zábavnejšie ako čas , ktorý pri takejto činnosti strávi s vami. Ak nerozumiete jej túžbam a ak ju nepočúvate, môže byť veľmi nešťastná. Pravdaže ak budete pri tom nadávať, bude sa cítiť nepochopená celým svetom a dá to najavo pobúreným mňaukaním.
Mačka – strelec je veľkorysá a bez problémov bude zdieľať svoj dom aj s inými zvieratami pod podmienkou, že ju neprestanete milovať kvôli tým ostatným. Je absolútne nevyhnutné, aby vedela, že ju máte radi. Jej pocity voči vám sú vášnivé a neustále vám bude demonštrovať svoju lásku. Bude vás objímať okolo krku a priasť: skrátka sen! Vždy dodržiava vami stanovené pravidlá, ale svojim čarom osobnosti vie ako na vás, keď ich chce porušiť.
Aj keď je niekedy úplne neposlušná, ako by ste sa mohli na ňu hnevať? Je taká okúzľujúca. Jej nadšenie a veselosť už ocenilo veľa vašich priateľov. Je pravý opak samotárskej alebo agresívnej mačky. Nikto nemôže odolať jej kúzlu a ona to vie, na darebáka sa len hrá!


JEJ HLAVNÁ PREDNOSŤ:

DOBROTA

 

Ak vás knižka oslovila, môžete si ju objednať na tejto adrese: 
https://www.macaciespektrum.sk/products/macacia-domova-pokladnica/

Krásne vianočné sviatky a všetko dobré vám i vašim mačičkám.

Mačacie Spektrum