MAČACÍ ZVEROKRUH

04.05.2014 00:00

 

Viete v ktorom astrologickom znamení sa narodila vaša mačička? Ak sa narodila v znamení Býka, v našom horoskope vám hviezdy povedia všetko, čo sa týka jej povahových vlastností a charakteru. Horoskop je z našej knihy, ktorá vyšla v edícií Mačacie Spektrum – MAČACEJ DOMOVEJ POKLADNICE. Príjemné čítanie, priatelia! :)

 

 

BÝK   (21. apríla – 20. mája)

Znamenie Býka je druhým znamením ekliptiky. Tomuto znameniu, ktoré je pevné, zemské a nočné, vládne Venuša.

Mačka  narodená v znamení  Býka  je veľmi citlivá a dobromyseľná. Miluje pohodu, kľud a bezpečie svojho domova. Voči novým a neznámym veciam je nedôverčivá. Je to vskutku krásne upradená mačka, ktorá sa pod majiteľovou hladiacou dlaňou zmení na úplný „tryskový motor“. 

Zbožňuje pohodlie a všetky príjemné veci a potešenia. Je veľmi poživačná a jedlo si dokáže skutočne labužnícky vychutnať. Určitú starostlivosť preto treba venovať jej žalúdku a nedovoliť, aby sa prepchávala.

Za dobrú opateru a mäkké vankúše vie byť veľmi vďačná. Miluje deti, nemusia sa pri nej ničoho obávať. Je veľmi úprimná a svoj odpor voči zvieratám a ľuďom, ktorých nemá rada, neskrýva.

Jej materinský inštinkt je veľmi skoro rozvinutý a ak sa jej mláďatká odoberú, veľmi trpí. Mačka Býk sa skrátka potrebuje starať o malé bytosti. Je schopná si adoptovať i malé šteniatko.

Vie byť aj nepoddajná a poriadne tvrdohlavá. Ak sa rozhodne, že konzerva je lepšia ako kapsička, stojí si pevne za svojím a svoj názor už nezmení. Je schopná maximálne trucovať a dokonca držať hladovku. To však nikdy netrvá dlho, pretože mačka Býk dobre vie ako treba zapôsobiť, ak chce zlomiť svojho majiteľa. Veď kto by odolal jej mačacím nežnostiam a sladkému pradeniu?

Mačka v znamení Býka ľahko poslúchne, samozrejme za nejakú odmenu. Ak niečo vyparatí, nikdy ju netrestajme. Má dobrú pamäť a vie byť obzvlášť nemilosrdná. Trest si bude pamätať a pomstí sa hneď, ako sa naskytne vhodná príležitosť.

Je veľmi húževnatá a dobrovoľne si nepripúšťa porážku. Keď za niečím ide, ide až do konca. Keďže je veľmi trpezlivá, dopraje si čas. To čo si zaumieni, dosiahne bez ohľadu na prekážky. Preto andulky a rybičky v akváriu, majte sa na pozore!

Mačka Býk dokáže byť veľmi majetnícka a poriadne žiarlivá. Svojho majiteľa ľúbi nežnou, vernou a vášnivou láskou a ak sa mu zapáči aj niekto iný okrem nej, urobí všetko možné aj nemožné, aby jeho pozornosť upriamila znovu na seba.

Mačka narodená v znamení Býka miluje prírodu, všetky jej vône, kvety a  motýle... Avšak skôr ako behanie po lúke uprednostní dlhý spánok na popoludňajšom slnku. Hlavná prednosť mačky Býka je trpezlivosť.

 

Zdroj: Mačacia domová pokladnica

Diskusná téma: MAČACÍ ZVEROKRUH

Mačka narodená v júny

Emka | 17.11.2014

Môj kocúr je narodený 22.júna a všetky znamenia tam nie su. Prečo? Veľmi by som chcela vedieť, aký má horoskop, môj kocúrik. Bola by som rada, keby ste tam dali všetky horoskopy.
Je to možné?

Pridať nový príspevok