Vaša mačka v našej knihe

24.09.2013 22:59

 

Milí fanúšikovia mačičiek,

 

keďže budúci mesiac uplynie rok odkedy vzniklo Mačacie Spektrum, rozmýšľali sme, ako si to spolu s vami niečím zaujímavým pripomenúť a vymysleli sme toto:

Koncom roka vydávame novú knižku  „Mačacia domová pokladnica“. Bude to také mačacie pêle-mêle, skrátka pestré všeličo týkajúce sa mačiek – citáty, zaujímavosti, poviedky, pranostiky... A keďže rok má 12 mesiacov, podľa ktorých je knižka rozdelená, v knižke bude 12 portrétov mačiek. Mačky do knižky nám maľuje výtvarníčka Anka Branišová a keďže ona a aj autorka majú mačku, zostáva 10 mačiek, medzi ktorými môže byť práve tá vaša! :) Pod každým obrázkom mačky bude samozrejme uvedené aj jej meno.

Preto vy, ktorí ste naši priatelia na Facebooku (a kľudne zdieľajte, aby mohli pribudnúť aj ďalší :) a chceli by ste mať svoju mačičku alebo kocúra v našej knižke, stačí, keď do komentárov pod tento článok na F B napíšete meno mačky a vložíte jej fotku, aby si aj ostatní mohli pozrieť vášho miláčika :). Cez komentár sa nám zobrazí vaše meno. Mená všetkých, ktorí vložili fotku potom spíšeme a 10 – tich vylosujeme. Losovať budeme postupne, vždy po dvoch, aby Anka stíhala maľovať a pribúdajúcich záujemcov budeme vždy do ďalšieho losovania pridávať.

Losovanie prvých dvoch bude v nedeľu (29.9.) večer o 19.00 hod. a výhercov následne zverejníme na Facebooku. Mačičky preto posielajte len do 12.00 hod. 
Všetky mačky musia byť v sediacej polohe, pretože obraz sa maľuje na výšku.
(Fotky na FB zrejme nebudú najlepšie viditeľné, bude potrebné, aby nám ich potom výhercovia  poslali aj na macaciespektrum@gmail.com)

 

Ešte prípadné info pre tých, ktorí by nevedeli ako vložiť fotku do komentára na FB – na pravej strane textového políčka sa nachádza ikonka fotoaparátu, cez ktorú nahráte obrázok.

 

Držíme vám palce, nech je v našej knihe práve vaša mačička! :o)

 

Fotogaléria zúčastnených mačičiek

 

MAČACIESPEKTRUM SK

macaciespektrum@gmail.com

macacie_spektrum_logo.jpg

Nájdete nás aj na Facebooku.