VEĽKÁ VIANOČNÁ MAČACIA SÚŤAŽ

05.12.2016 22:20

ROZDÁVAME DARČEKY! :)

Chcete darovať svojim blízkym na Vianoce knihu a navyše získať darček aj pre svojho chlpatého miláčika? Zúčastnite sa našej VEĽKEJ VIANOČNEJ MAČACEJ SÚŤAŽE a získajte dokonca 2x! Ku každej objednávke totiž dostanete pre vašu mačičku ZDARMA 200g konzervu ANIMONDA CARNY - Hovädzie, morčacie & krevety a každá objednávka sa navyše zaradí do žrebovania o 10 MAČACÍCH DIZAJNOVÝCH CIEN.
1. cena - Krytá mačacia toaleta SIMON’S CAT
2. – 4. cena - Dekoračný mačací foto-vankúš
5. – 10. cena - Dizajnová BIO miska Beco Bowl

Ak si objednáte viac kníh, získate výhodu! Kartička s vaším menom sa dostane do žrebovania v takom počte, koľko ste si objednali kníh. Ak si teda objednáte napr. 3 knihy, budete v žrebovacom bubne 3x. 

Súťaž končí 18.12. o 12.00 hod. Žrebovanie hlavných cien nájdete na facebooku 20.12. o 20.00 hod. 

Veľa šťastia vám želá tím Mačacie Spektrum. :)

 

MAČACIE DIZAJNOVÉ CENY:

1. CENA

Táto cool mačacia toaleta poskytne vašej mačke pokojné miesto k tomu, kde aj kráľ chodil pešo, a svojim zábavným dizajnom oživí každý priestor. :) Preto toaleta od Simon’s Cat nie je len obyčajný mačací záchod. Krytá toaleta má navyše praktickú rúčku na prenášanie a vo veku dômyselne ukrytú lopatku. Filter s aktívnym uhlíkom zabezpečuje, aby do okolia neprenikali nežiaduce pachy. Po oboch stranách toalety sú vtipné karikatúry nezbednej mačky, ktorá si podmanila svet.
Rozmery mačacieho záchodíka sú - 48 x 37 x  39 cm (d, š, v)

 

2. - 4. CENA

Dizajnový foto vankúš s motívom mačky je dekorácia, ktorá nielen zútulní interiér, ale každého milovníka mačiek zaiste poteší. Skrátka, mačky v akejkoľvek podobe, neomrzia nikdy. :)
Vankúš je belgickej výroby o rozmere 40x40 cm.

 

5. - 10. CENA

Dizajnová Beco Bowl miska je funkčným i vzhľadovo zaujímavým doplnkom mačacieho stolovania. Je totiž navrhnutá tak, aby jej okraje nespôsobovali tlak na citlivé mačacie fúzy, čo mačke umožňuje omnoho príjemnejšiu konzumáciu jedla. Z Beco Bowl misky sa neuvoľňujú žiadne toxíny, nakoľko je vyrobená z rastlinných vlákien bambusu, ryžových šupiek a živice. Táto bio-miska je šetrná ako k vašej mačke, tak aj k životnému prostrediu, nakoľko až ju raz vyhodíte, je schopná sa rozložiť počas 3 – 5 rokov na biologický odpad. Obsah nádoby je 0,25 l. Vonkajší priemer misky je 17 cm.

 

DARČEK KU KAŽDEJ KNIŽNEJ OBJEDNÁVKE

200g konzerva ANIMONDA CARNY ADULT - Hovädzie, morčacie a krevety. Kompletné krmivo pre dospelé mačky, bez obilnín, z výhradne čerstvého mäsa, s prírodným taurínom, bez farbív a konzervačných látok. Neobsahuje sóju. Podiel mäsa - hovädzie 36%, (pľúca, srdce, mäso, obličky), morčacie 25%, (pečeň, srdce), krevety 4%.

Záverečné losovanie 31.1.2017